Menu

Interieurbeplanting Tilburg en omgeving

Kan uw kantoor of bedrijfsruimte in Tilburg wel wat groen gebruiken? Roessink interieurbeplanting kan hier verandering in brengen. Omgeven door groen is de mens op z’n best, sterkst en gelukkigst. Roessink interieurbeplanting is de specialist als het gaat om interieurbeplanting. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Wilt u graag dat wij bij u langskomen om de situatie in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op. 

Welk interieurbeplanting past het beste bij u?

Roessink interieurbeplanting biedt verschillende mogelijkheden aan voor interieurbeplanting in Tilburg. Wij werken met een persoonlijke aanpak die bij uw wensen past. De mogelijkheden voor interieurbeplanting zijn:

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

De voordelen van interieurbeplanting op kantoor

Waarom interieur beplanting voor uw binnenruimte in Tilburg? Het is niet alleen voor de gezelligheid maar het brengt ook voordelen met zich mee:

  • Interieurbeplanting zorgt voor een verbeterde luchtvochtigheid: elektronische apparatuur zorgen voor een slechtere luchtkwaliteit op de werkvloer. De planten zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt.
  • Interieurbeplanting draagt bij aan een afname van het ziekteverzuim: planten zorgen namelijk voor meer zuurstof in een ruimte. Het breekt slechte stoffen af en het zuivert de lucht.
  • Minder stress, hogere concentratie en hogere productiviteit: planten zien er gezellig uit. En door deze gezelligheid, deze ontspannenheid wordt een sfeer gecreëerd die het stressniveau van de mens doet dalen.
  • Interieurbeplanting zorgt voor een prettige akoestiek op de werkvloer: een plant is geluidsabsorberend en het kan geluid afbreken, waardoor deze zich op een prettige manier door de ruimte verspreidt. 

Roessink interieurbeplanting neemt uw onderhoud over

Wij begrijpen heel goed dat u het druk heeft en daarom geen tijd heeft om de planten water te geven. Maar maak je geen zorgen want Roessink interieurbeplanting neemt de onderhoud van de planten van u over! Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken. Bent u benieuwd naar onze reeds opgeleverde interieurbeplanting? Bekijk dan hier naar onze gerealiseerde projecten

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.