Over ons

Roessink Interieurbeplanting is toonaangevend op het gebied van interieurbeplanting.

Het bedrijf levert en verzorgt de interieurbeplanting in de werk- en leefomgeving van uiteenlopende organisaties door heel Nederland. Wij creëren een gezonde werksfeer die een stimulans is voor de mensen die er samenwerken en samenleven. Wij zorgen voor een omgeving waar mensen optimaal presteren en zich toch prettig en ontspannen voelen. 

Al sinds 1983 specialiseert Roessink Interieurbeplanting zich op het gebied van interieurbeplanting en binnengroen. Onze gedreven vakmensen hebben dankzij een doorlopend opleidingsprogramma gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Daarmee kunnen zij aan de slag met de creatie en het beheer van binnengroen in alle mogelijke disciplines.

Roessink interieurbeplanting is aangesloten bij de branchevereniging VHG en NL greenlabel gecertificeerd.

MVO

Roessink Interieurbeplanting is zich bewust van de verantwoordelijkheid om duurzaam te ondernemen. In onze integrale bedrijfsstrategie komt dit op allerlei vlakken tot uiting. Wij zijn daarmee begonnen bij de bron, het kweken van de projectplanten in onze energieproducerende kassen met ‘zonnepanelen’. De hele bedrijfsvoering is erop gericht CO2 neutraal te werken. Bijvoorbeeld door plagen en ziekten op planten biologisch te beheersen. Onze toeleveranciers toetsen wij op het bezit van een milieubewust keurmerk en de door ons gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk recyclebaar.

vhg
eilo
NLgreenlabel

Vragen? Neem contact met ons op!

Gerrit Roessink

Gerrit Roessink
E: info@roessink.com
M: 06 – 53 72 50 97