Menu

Maak kennis met Roessink

Roessink is opgericht in 1983 door Gerrit Roessink. Ruim 40 jaar geleden is Gerrit begonnen aan deze uitdaging in de Achterhoek en inmiddels is er een prachtig familiebedrijf opgebouwd met een team van 15 gepassioneerde en goed geschoolde interieurbeplanters. Inmiddels staat met schoonzoon Jesse Vreman de volgende generatie klaar, om het het bedrijf verder te laten bloeien.

Met frisse ideeën en een sterke focus op duurzaamheid zijn wij vastbesloten om de erfenis van het bedrijf voort te zetten en verder te ontwikkelen. Een mix van ervaring en vernieuwing, waardoor de nieuwe generatie in staat is om de tradities van Roessink te behouden en tegelijkertijd nieuwe wegen in te slaan naar een nog groenere toekomst.

roessink over ons
Gerrit Roessink, oprichter en nog steeds werkzaam bij Roessink

Jesse vreman van roessink
Jesse Vreman, de nieuwe generatie van Roessink

Over ons

Dit is het resultaat

Binnen Nederland en Europa hebben we onze groene sporen verdiend. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Op onze gerealiseerde projecten kijken we met veel trots en plezier terug. Onder andere Menzis, Kennemerhart, Provincie Zuid-Holland, provincie Flevoland, Gemeente Doetinchem en vele andere bedrijven en organisaties hebben al met succes gebruik gemaakt van onze diensten.

Over ons

Wij gaan voor duurzaam ondernemen

Als het gaat om duurzaam ondernemen, dan beginnen we natuurlijk bij de bron: de kweek van onze projectplanten. Dat doen we in onze energieproducerende kassen. Deze zijn uiteraard voorzien van zonnepanelen.

Indien er plagen of ziekten ontstaan op de planten, dan beheersen we deze op een biologische manier. Daardoor gaat bestrijding niet ten koste van het milieu. Kortom, duurzaam ondernemen van A tot Z.

 

Biodivers, groen en klimaat adaptief Nederland

Wij gaan voor CO2-neutraliteit voor onze complete bedrijfsvoering. Onze gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk recyclebaar en onze toeleveranciers toetsen we op milieubewuste keurmerken. Daarnaast zijn wij zelf aangesloten bij het partnernetwerk van NL Greenlabel. Een netwerk dat als doel heeft om te bouwen aan een biodivers, groen en klimaat adaptief Nederland.

Wij zorgen voor een omgeving waar mensen optimaal presteren en zich toch prettig en ontspannen voelen.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.