Menu

Kerstdecoratie in uw bedrijfspand zorgt voor een sfeervolle afsluiting van het jaar

Wij begrijpen heel goed dat een kantoor versieren veel tijd en energie kost. Om deze reden nemen wij het graag van u over en kunt u uw tijd aan belangrijkere zaken besteden. Roessink heeft al jaren ervaring in het opzetten van een kerstsfeer binnen verschillende grote bedrijven en willen ook graag die van u verzorgen. We bieden de service aan van begin tot het eind en nemen al uw zorgen weg. Dit houdt in:

  • Het huren van een kerstboom
  • Het vervoeren, opzetten en decoreren van de boom
  • Indien gewenst het ophangen van kerstdecoraties binnen uw bedrijfspand of kantoor
  • Het afbreken en opruimen van boom en decoratie
  • De opslag van materiaal tot het volgende jaar

Kerstdecoratie voor bedrijven doen wij in heel Nederland. Nieuwsgierig naar onze ideeën? Neem contact op met onze specialisten of bekijk onze brochure!

Kerstboom op kantoor

De aanwezigheid van een kerstboom op kantoor tijdens de feestdagen heeft een positieve invloed op de werksfeer. Bij Roessink Interieurbeplanting begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we een breed scala aan opties voor het plaatsen van kerstbomen in kantooromgevingen. De kerstbomen van Roessink worden geleverd inclusief verlichting en met decoratieve stof rond de stam van de boom. In overleg kan gekozen worden voor een bepaalde kleur en verschillende decoraties. Of het nu gaat om een kleine, bescheiden boom voor een knusse hoek of een grootse, opvallende boom voor de entreehal, wij hebben de perfecte kerstboom voor elk kantoor.

Onze service is niet alleen het leveren van de boom, maar ook het volledig optuigen en na de feestdagen het afbreken en verwijderen ervan. We bieden een variëteit aan decoratiestijlen, van traditioneel tot modern, zodat de boom naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Veiligheid staat voorop; al onze bomen zijn brandvertragend behandeld en we zorgen ervoor dat de installatie voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Grote kerstboom plaatsen binnen of buiten een bedrijfspand

Een grote kerstboom is een echte blikvanger en draagt bij aan de feestelijke sfeer rondom uw bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van grote kerstbomen, zowel binnen als buiten. We bieden bomen aan tot wel 8 meter hoog, perfect voor grote lobby’s, entrees of buiten op het bedrijfsterrein.

Bij het plaatsen van een grote kerstboom houden we rekening met de locatie, de toegankelijkheid voor installatie en de impact op de omgeving. Onze experts adviseren over de ideale boomgrootte en decoratie om ervoor te zorgen dat de boom past binnen de omgeving waarin het geplaatst wordt. Voor buitenbomen gebruiken we weerbestendige materialen en zorgen we voor een stevige verankering voor optimale veiligheid.

Gedecoreerde kerstboom huren voor uw bedrijf

Bij Roessink huurt u een volledig gedecoreerde kerstboom. Dit is een ideale optie voor bedrijven die de sfeer van de kerst willen ervaren zonder de moeite van het zelf aanschaffen, optuigen en opbergen van een kerstboom. Onze huuropties zijn flexibel en bieden een uitgebreid assortiment aan stijlen en maten.

Ons team van professionele decorateurs zorgt voor een stijlvol en uniek ontwerp dat past bij uw bedrijf en bedrijfskleuren. Van subtiele lichtjes tot uitbundige versieringen, we zorgen ervoor dat uw gehuurde kerstboom een centraal punt van bewondering wordt in uw bedrijfsruimte of kantoor. Na de feestdagen halen we de boom weer op, wat u tijd en moeite bespaart.

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om uw kerstboom te laten versieren en andere kerstdecoratie aan te brengen.

Kerstbrochure

Neem een kijkje in onze vernieuwde brochure.

Bekijk brochure
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.