Menu

Kerstdecoratie, een sfeervolle afsluiting van het jaar

Uw kantoor versieren met kerstdecoratie? Wij van Roessink helpen u graag met een sfeervolle afsluiting van het jaar. Kerst is bij ons niet alleen in december maar het gehele jaar. De specialisten van Roessink zijn het hele jaar bezig om ervoor te zorgen dat uw jaar sfeervol en feestelijk afgesloten kan worden. Heeft u ons nodig voor het plaatsen, decoreren en het opruimen van kerstdecoratie? Schakel ons op tijd in! Wij verzorgen ook het transport en de opslag. Neem gerust contact met ons op. 

Wij verzorgen uw kerstdecoratie op kantoor

Wij begrijpen heel goed dat een kantoor versieren veel tijd en energie kost. Om deze reden nemen wij het graag van u over en kunt u uw tijd aan belangrijkere zaken besteden. Roessink heeft al jaren ervaring in het opzetten van een kerstsfeer binnen verschillende grote bedrijven en willen ook graag die van u verzorgen. We bieden de service aan van begin tot het eind en nemen al uw zorgen weg. Kerstdecoratie voor bedrijven doen wij in heel Nederland. Nieuwsgierig naar onze ideeën? Neem contact op met onze specialisten.

Kerstboom laten versieren bij uw bedrijf?

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken op kantoor. De kerstbomen van Roessink worden geleverd inclusief verlichting en met decoratieve stof rond de stam van de boom. In overleg kan gekozen worden voor een bepaalde kleur en verschillende decoraties. U heeft bij ons de optie om unieke voorkeuren door te geven. Deze extra opties zijn alleen beschikbaar in overleg.

Roessink interieurbeplanting voor de kerstdecoratie van uw bedrijf!

Roessink is gespecialiseerd in kerstdecoratie voor bedrijven. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Hierbij vergeten wij niet dat uw wensen voorop staan en komen wij graag langs om de situatie in kaart te brengen. In heel Nederland kunt u ons inschakelen voor een zorgeloze kerst. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om uw kerstboom te laten versieren en andere kerstdecoratie aan te brengen.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kerstbrochure

Neem een kijkje in onze vernieuwde brochure.

Binnenkort beschiknaar
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.