Menu

Op uw roomdivider planten plaatsen voor een leuke scheiding

Wilt u op uw roomdivider planten plaatsen, maar weet nu niet goed welke planten hiervoor geschikt zijn? Of zoekt u naar creatieve manieren om door middel van een roomdivider tevens wat meer groen in huis of op kantoor te halen? Roessink Interieurbeplanting is dé ervaren expert. Of u nu een kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of een andere zakelijke ruimte wilt inrichten, interieurbeplanting is de ideale groene en duurzame uitkomst.

Waarom een roomdivider planten de kantooromgeving verbetert

Steeds meer vinden we kleinere, bescheiden kantoren die voornamelijk uit open ruimtes bestaan. Soms laat het te wensen over aan de mogelijkheden voor wat betreft decoratie, zeker in de vorm van beplanting. Is er geen ruimte voor een zogeheten groene wand, maar wel behoefte aan privacy en verbetering van de luchtkwaliteit? Dan zijn roomdivider planten de nieuwe groentrend! Een plantenbak roomdivider combinatie biedt een fijne groene uitstraling op kantoor, geeft privacy en zorgt voor een frisser en prettiger binnenklimaat.

Met roomdivider planten steeds weer een ander interieur

Naast dat je er met onze interieurbeplanting al op los kunt variëren, zijn er natuurlijk ook heel veel verschillende soorten, maten en vormen roomdividers. Dus of u nu een kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of andere zakelijke ruimte wilt inrichten, interieurbeplanting is altijd een verfrissende en verrassende oplossing. Een planten afscheiding binnen creëren? Bijvoorbeeld met een room divider plantenbak? Meer groen draagt enorm bij aan onze energie en gemoedstoestand. En wilt u de inrichting iets aanpassen, dan is de plantenbak roomdivider eenvoudig te verschuiven naar de gewenste plaats.

De voordelen van een interieur met roomdivider planten

Roomdivider planten springen direct in het oog en zijn dan ook een plaatje om naar te kijken. Maar ze zijn veel meer dan dat. Planten op een roomdivider op kantoor of bedrijfslocatie bieden tal van ongeëvenaarde voordelen, de belangrijkste zijn:

  • Alle elektronische apparatuur zorgen voor een slechtere luchtkwaliteit op de werkvloer. De planten zorgen ervoor dat de lucht wordt gezuiverd en dit draagt bij aan een verbeterde luchtvochtigheid.
  • Planten zorgen namelijk voor meer zuurstof in een ruimte. Het breekt slechte stoffen af en het zuivert de lucht. En deze zuivere lucht zorgt dus voor minder ziekteverzuim blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research.
  • Interieurbeplanting zorgt ook voor de aankleding van uw pand. Planten zien er gezellig uit. En door deze gezelligheid, deze ontspannenheid wordt een sfeer gecreëerd die het stressniveau van de mens doet dalen. En deze stressverlaging zorgt ervoor dat zowel onze concentratie als onze productiviteit wordt verhoogd. Groen is dus goed voor het mentale en het fysieke aspect van de mens.
  • Planten zijn geluidsabsorberend en het kan geluid afbreken. Naast roomdivider planten vindt u bij Roessink ook wandpanelen, zoals groene wanden en moswanden die de akoestiek en leefomgeving in uw ruimte optimaal verbeteren.

Wat zijn uw overwegingen om roomdivider planten te plaatsen?

Heeft u interesse in roomdivider planten, maar weet u niet wat de beste toepassing is? Neem eens contact op met Roessink Interieurbeplanting. We denken graag met u mee en kunnen u ongetwijfeld de beste oplossing voor uw situatie bedenken. Dit doen we op basis van onze jarenlange kennis, ervaring en ontwikkeling. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf met een plantenwand. Vraag naar alle mogelijkheden aan onze medewerkers of blader eens door onze brochure. Op zoek naar inspiratie? Bekijk ook eens onze eerdere projecten waarbij we we op de meest creatieve manieren allerlei kantoren van een groene omgeving hebben voorzien.

 

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Urban Jungle bij VORM Rotterdam
Project

Urban Jungle bij VORM Rotterdam

Eerst het groen. Dan het kantoor. Dat is de visie van VORM. Dat wil zeggen dat deze Rotterdamse bouwer en projectontwikkelaar het kantoor als het ware om het groen heen heeft gebouwd.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.