Menu

Groene wanden dragen bij aan een productievere werkomgeving

Bij Roessink Interieurbeplanting begrijpen we dat een groene omgeving bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving. Een scheidingswand met planten is een veelzijdige en stijlvolle manier om ruimtes in uw bedrijfspand in te richten. Of het nu gaat om kantoren, vergaderruimtes, hotels of andere zakelijke omgevingen, onze groene scheidingswanden bieden tal van voordelen.

 

 


Geen wand, maar groene planten als afscheiding in kantoorruimtes

Scheidingswand met planten

Waarom kiezen voor Roessink?

 • Al meer dan 40 jaar dé groenspecialist voor binnen
 • Korte lijntjes met een vast aanspreekpunt
 • Een zeer uitgebreid assortiment
 • Van ontwerp tot onderhoud
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Bij Roessink Interieurbeplanting combineren we jarenlange expertise met passie voor groen. Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze plantenwanden zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden dankzij het gebruik van hydrocultuur, wat zorgt voor een duurzame en langdurige groene oplossing.

Scheidingswand met planten

Voordelen van een groene afscheidingswand

Een scheidingswand met planten is niet alleen een visueel aantrekkelijke oplossing, maar biedt ook functionele voordelen:

 • Verbeterde Luchtkwaliteit: Planten helpen de lucht te zuiveren, wat leidt tot een frissere en gezondere werkomgeving.
 • Akoestische Voordelen: Groene wanden absorberen geluid, waardoor de akoestiek in open werkruimtes aanzienlijk verbetert.
 • Privacy en Sfeer: Creëer afgescheiden werkplekken zonder de open en luchtige sfeer van de ruimte te verliezen.
 • Flexibiliteit en Mobiliteit: Onze mobiele plantenwanden zijn eenvoudig te verplaatsen, zodat u de inrichting van uw ruimte naar wens kunt aanpassen.
Scheidingswand met planten

Advies van groenspecialisten

Onze ervaren groenspecialisten staan klaar om u te voorzien van maatwerkadvies voor uw scheidingswanden met planten. Wij beoordelen eerst uw bedrijfsruimte en adviseren vervolgens over de beste plantensoorten en opstellingen die passen bij uw specifieke wensen en de lichtomstandigheden.

Of u nu subtiele, groene accenten wilt toevoegen of uitgebreide scheidingswanden met planten wilt creëren, wij zorgen voor een passende oplossing! Wij geven graag een persoonlijk advies om een groenere, productievere en aantrekkelijkere werkplek te realiseren!

Scheidingswand met planten

Scheidingswand met planten op kantoor

Groene scheidingswanden zijn een uitstekende manier om kantoorruimtes te verdelen en te verfraaien. In open werkruimtes, flexwerkplekken en kantoortuinen bieden ze de perfecte balans tussen privacy en openheid. Door het gebruik van planten wordt niet alleen de luchtkwaliteit verbeterd, maar ook het welzijn van medewerkers bevorderd. Onderzoek heeft aangetoond dat een groene werkomgeving stress vermindert en de productiviteit verhoogt. Bovendien dragen plantenwanden bij aan een betere akoestiek, wat zorgt voor een rustige en aangename werksfeer op kantoor.

Groene Scheidingswanden in Vergader- en Conferentieruimtes

Vergader- en conferentieruimtes kunnen vaak baat hebben bij de flexibiliteit en esthetiek van groene scheidingswanden. Door het gebruik van deze wanden kunnen grote ruimtes gemakkelijk worden opgedeeld in kleinere, meer intieme vergaderzones. Dit maakt het mogelijk om meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd te laten plaatsvinden zonder dat dit ten koste gaat van de akoestiek of privacy. Bovendien creëren plantenwanden een professionele en uitnodigende sfeer, wat bijdraagt aan een positieve indruk op klanten en partners.

 

Scheidingswand met planten

Scheidingswand met planten in hotels en restaurants

In de horeca zijn groene scheidingswanden een ideale oplossing om sfeer en privacy te creëren voor gasten. In restaurants kunnen ze intieme eetruimtes afbakenen, terwijl ze in hotels bijdragen aan een luxe en ontspannen ambiance. Plantenwanden verbeteren de visuele aantrekkingskracht van de ruimte én dragen bij aan een schonere lucht en een aangenamere akoestiek. Dit zorgt voor een betere gastervaring en verhoogt de tevredenheid van bezoekers. Groene wanden zijn bovendien flexibel en eenvoudig te verplaatsen, waardoor de inrichting van de ruimte altijd aangepast kan worden aan specifieke wensen en behoeften.

Scheidingswand met planten

Neem contact op

Onze ervaren groenspecialisten staan klaar om u te voorzien van maatwerkadvies voor uw scheidingswanden met planten. Wij beoordelen eerst uw bedrijfsruimte en adviseren vervolgens over de beste plantensoorten en opstellingen die passen bij uw specifieke wensen en de lichtomstandigheden.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Gerelateerd project

Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Contactformulier
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

 • Nieuwsbrief

  Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.