Menu

Plantenschilderij voor meer groen

Wilt u meer groen in uw werk- of leefomgeving, maar heeft u beperkte ruimte en geen idee waar u moet beginnen? Roessink interieurbeplanting heeft talloze mogelijkheden, van plantenschilderij tot een volledige wand vol met planten.

Een plantenschilderij voor meer groen in uw omgeving

Zou u graag wat meer groen willen in uw omgeving, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken?  Schakel Roessink interieurbeplanting in om groenaankleding te verzorgen. Ons team vertelt u graag de mogelijkheden voor het creëren van een groene omgeving en wat erbij komt kijken. Wij bieden een zeer divers en uitgebreid assortiment aan interieurbeplanting aan, waardoor we voor iedereen een prettige omgeving kunnen creëren. Een volledige plantenwand, een plantenschilderij of andere decoratieplanten, wij maken voor u een passend ontwerp.

Een 3D schilderij van planten

Planten dragen bij aan het welzijn en comfort in een omgeving. Het kan lastig zijn om te bepalen hoe u uw omgeving het beste kunt decoreren. Er zijn enorm veel mogelijkheden, Roessink Interieurbeplanting kan u hierbij helpen. Het belangrijkste is natuurlijk om een prettig gevoel te creëren in een ruimte. Wanneer er een gebrek van ruimte is, kan een plantenschilderij een uitstekende oplossing zijn. Een 3D schilderij van planten neemt weinig ruimte in beslag doordat het verticale groen aan de wand bevestigd wordt.

Voordelen van een levend schilderij van planten

Het levend schilderij van planten wordt gemaakt van door ons gekweekte planten. De beplanting zet CO2 om in zuurstof en filtert fijnstof uit de lucht waardoor de luchtkwaliteit verbeterd. Het groen heeft een isolerend en geluiddempend effect. De plantenschilderijen worden speciaal voor u gemaakt op basis van uw wensen en het advies van de specialist. De schilderijen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Meer sfeer aanbrengen door een groen schilderij

Naast dat een groen schilderij bijdraagt aan de gezondheid en welzijn van de ruimte, brengt het ook sfeer met zich mee. Een ruimte waar veel groen in terug te vinden is straalt een prettige en rustgevende sfeer uit. De schilderijen worden gemaakt op basis van uw wensen en de mogelijkheden in de gewenste ruimt. Elke ruimte kan groener gemaakt worden door een plantenschilderij in de afmetingen die gewenst zijn. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in de brochure.

 

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wall Decoration
Project

Wall Decoration

Deze schilderijen zijn prachtig gecombineerd met stylepads, een klok en hele gave houtsoorten.

De positieve effecten van interieurbeplanting

Een investering in een groene werkplek verdient zich terug door een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.