Menu

Luchtzuiverende planten op kantoor

Luchtzuiverende planten op kantoor zijn vandaag de dag niet meer weg te denken op kantoor. De luchtzuiverende werking van planten op kantoor zorgt er onder andere voor dat werknemers beter presteren en alerter zijn. Wij van Roessink denken daarom met u mee, als het gaat om planten op kantoor.

Planten zuiveren het kantoor

Er zijn vele onderzoeken geschreven over de luchtzuiverende functie van planten op kantoor. Er zweven namelijk veel stofdeeltjes door de ruimte van een kantoor. De plant haalt deze stofdeeltjes: CO2, stikstof, water en eventuele schadelijke stoffen, uit de lucht en zet deze om in zuivere lucht. Deze stofjes worden in de wortels opgenomen en omgezet naar schone lucht en zuurstof. Door de gezuiverde lucht op kantoor kunnen uw werknemers veel beter presteren en concentreren.

Luchtzuiverende planten voor kantoor

Wij van Roessink zijn gespecialiseerd in interieurbeplanting op kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor genoeg luchtzuiverende planten heeft. Wij helpen graag bij het creëren van een groene oase. Al sinds 1983 zorgen wij voor interieurbeplantingen voor bedrijven, hotels, restaurants enz. Wij werken en ondernemen op een duurzame manier. Wij weten precies hoe onze planten groeien en gebruiken dan ook biologische manieren om bijvoorbeeld ziektes tegen te gaan. Wij kunnen op verschillende manieren planten aanbrengen op kantoor:

 

Roessink denkt met u mee als het gaat om planten op kantoor

Roessink denkt graag met u mee op het gebied van interieurbeplanting. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en leveren het beste maatwerk. Wij hebben binnen Nederland en Europa verschillende projecten kunnen uitvoeren waar wij erg trots op zijn. Als bedrijf proberen we zo duurzaam mogelijk te ondernemen en CO2-neutral te zijn. Wij zijn dan ook aangesloten bij het partnernetwerk van NL Greenlabel. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving ontspannen aanvoelt, waardoor mensen optimaal kunnen presteren en zich goed voelen.

Heeft u interesse in luchtzuiverende planten op kantoor? Vraag dan naar de mogelijkheden en we kijken samen met u naar een passende beplanting op kantoor.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sissy-Boy Eindhoven
Project

Sissy-Boy Eindhoven

Probleemloos, professioneel en onopgemerkt zorgen de binnengroenverzorgers van Roessink Interieurbeplanting voor het onderhoud van de binnenbeplanting van dit prachtige gebouw.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.