Menu

Verticaal groen voor een isolerend en geluiddempend effect

Verticaal groen draagt bij aan de luchtzuivering, zorgt voor rust in uw interieur of kantoor en heeft een isolerend en geluiddempend effect. De plantenwand is zowel geliefd bij particulieren als de zakelijke markt. Zo haalt u gemakkelijk groen in huis en profiteert u van alle positieve gevolgen. De planten zetten CO2 om in zuurstof en filteren fijnstof uit de lucht voor een hogere luchtkwaliteit. Ontdek meer over onze groene wanden.

Voordelen van verticaal groen

Plantenwanden voor binnen bieden diverse voordelen. Door de verticale toepassing van de groene wand is hier weinig ruimte voor nodig. De beplanting heeft een positief effect op het binnenklimaat, zuivert de lucht en produceert zuurstof. Zeker bij het gebruik in drukke kantoorruimtes of centrale hallen bemerkt u een verbetering van de akoestiek. In kantoren zorgt de aanwezigheid van voldoende groen voor minder ziekteverzuim. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of blader eens door onze brochure.

Moswand voor akoestiek

Verticaal groen is er in allerlei soorten en maten. De moswanden zijn erg geliefd vanwege de superieure geluidsabsorptie. Daarnaast zorgt een moswand voor een opvallende decoratie en heeft het groene mos een rustgevend uiterlijk. De sfeer in de ruimte verhoogt automatisch wanneer u kiest voor verticaal groen. Zo verfraait u bijvoorbeeld een saaie vergaderruimte, de kantoortuin of het trappenhuis.

Prettige, rustgevende sfeer

Planten zorgen in allerlei toepassingen voor een prettige en rustgevende sfeer, zowel thuis als bij zakelijk gebruik. Daarnaast bevordert genoeg groen de gezondheid. Voor al uw interieurbeplanting is Roessink uw betrouwbare partner. Van verticaal groen tot roomdivider planten, een mosschilderij en kunstbeplanting, we denken graag met u mee over de mogelijkheden. Een persoonlijke benadering staat centraal bij Roessink. Zo gaan we samen met u aan de slag om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan hier naar onze gerealiseerde projecten.

 

 

Bayerische Staatskanzlei
Project

Bayerische Staatskanzlei

Roessink heeft deze steriele kamer in het Bayerische Staatskanzlei omgetoverd in een kamer vol met groen!

De positieve effecten van interieurbeplanting

Een investering in een groene werkplek verdient zich terug door een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.