Groene wanden

Groene wanden, trendsettend en innovatief

Groene wanden zijn de laatste jaren trendsettend in innovatieve architectuur. Al in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie houden (interieur)architecten rekening met de mogelijkheid binnengroen te integreren. De schitterende decoratieve en representatieve waarde is direct voelbaar maar ook functioneel! Een innovatieve scheidingswand met natuurlijke temperatuur- en geluidsisolatie draagt bij aan een gezonde en aangename luchtkwaliteit.

Roessink Interieurbeplanting heeft de afgelopen jaren vele systemen getest en gaat nu aan de gang met één systeem dat zich wereldwijd heeft bewezen, het systeem kan binnen en buiten geïnstalleerd worden en bied hierdoor veel mogelijkheden.

Groene wanden zijn de perfecte oplossing voor eentonige muren, of op plekken waar weinig ruimte is voor mooie plantenbakken. Mensen in een groene omgeving werken beter, zijn gelukkiger, vrolijker en hebben minder stress.

Voordelen van groene wanden

  • Door deze verticale oplossing is er weinig ruimte nodig
  • Een positief effect op uw binnenklimaat
  • Binnengroen leidt tot 15% minder ziekteverzuim
  • Filteren en produceren van zuurstof
  • Een groene wand zorgt voor een natuurlijke akoestische demping van het geluid

De groene wand van Roessink Interieurbeplanting is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast bieden wij de goedkoopste all in m2 prijs van Nederland!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van groene wanden in uw interieur? Laat dan hier uw gegevens achter en wij bellen of mailen u terug!

Naam *

Telefoonnummer *

Email *


Gerelateerd

Voor veelgestelde vragen over groene wanden bekijk onze FAQ pagina.

Planten zuiveren de lucht en verfraaien het interieur op een natuurlijke wijze. Bekijk onze projecten:

Bekijk door ons gerealiseerde groenprojecten