Menu

Groene wanden: verticale tuinen als luchtververser

Zou u graag meer groen om u heen willen hebben? Wij van Roessink kunnen u hierbij helpen. Door onze groene wanden te plaatsen draagt u sterk bij voor betere en gezonde luchtkwaliteit. Groene wanden zijn trendsettend maar ook erg innovatief. De verticale tuinen van Roessink passen perfect in de ambitie voor meer groen in de gebouwde omgeving. Als u graag meer wilt weten over onze groene wand met planten, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u ook onze projecten bekijken.

Groene wand voor binnen

Een groene wand voor binnen brengt veel voordelen met zich mee. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

  • Weinig ruimte nodig door de verticale toepassing
  • Een positief effect op uw binnenklimaat
  • Minder ziekteverzuim
  • Filteren vervuilde lucht en het produceren van zuurstof
  • Verbeteren van de akoestiek in drukke kantoorruimtes of centrale hallen.

Vraag naar alle mogelijkheden aan onze medewerkers of blader eens door onze brochure

De mogelijkheden met een groene wand

Groene wanden zijn multi-toepasbaar door de grote diversiteit aan toepassingsmogelijkheden. Die zorgt er voor dat de groene wand breed inzetbaar is, zelfs als u denkt dat plaatsing niet mogelijk is. Er zijn vele mogelijkheden voor groene wanden in uw interieur, zoals groene wanden, mobiele groene wanden, groene gevels en scheidingswanden. Met groene wanden zijn de meest creatieve en bijzondere oplossingen mogelijk voor uw woning of bedrijf. Elke groene wand maken wij op maat. 

Wat is het systeem achter een groene wand?

Elk element is gemaakt van gerecyclede luiers. Luiers?  Ja, een 100% duurzame oplossing dus. Hierbij zijn de elementen voorzien van losse potjes. Daarom vervangt u in tegenstelling tot andere systemen uw planten heel eenvoudig. Via een druppel-leiding worden de elementen voorzien van een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid water. Aan de onderkant van de groene wand zit een goot die is aangesloten op een afvoer waardoor overtollig water direct weg loopt. Kortom, een uniek systeem op het gebied van interieurbeplanting. Heeft u nog vragen? stel ze gerust! U kunt ons altijd bereiken op 0314 – 34 52 14. 

Onderhoud van groene wanden

Indien de juiste manier van verzorging wordt toegepast, is er een jarenlange levensduur van de groene wand mogelijk. Roessink Interieurbeplanting heeft voor elke wand een aangepast onderhoudsprogramma waardoor de wand in optimale conditie blijft.

Een groene wand op maat

Heeft u interesse in het plaatsen van een groene wand met planten, maar weet u niet wat de beste toepassing is. Dan bent u bij Roessink Interieurbeplanting op de juiste plaats. Wij denken graag met u mee naar de beste oplossing. Onze jarenlange ervaring en expertise helpen ons hierbij.

Neem direct contact met ons op. Wij vertalen uw wensen en uw specifieke situatie in een plan, waar wij vervolgens mee aan de slag kunnen gaan. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf.

Bayerische Staatskanzlei
Project

Bayerische Staatskanzlei

Roessink heeft deze steriele kamer in het Bayerische Staatskanzlei omgetoverd in een kamer vol met groen!

De positieve effecten van interieurbeplanting

Een investering in een groene werkplek verdient zich terug door een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.