Menu

Wij geven uw werk- en leefomgeving een groene impuls met interieurbeplanting

In Nederland en Europa heeft Roessink Interieurbeplanting zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot expert. Een innovatieve specialist in het creëren van de optimale werk- en leefomgeving door middel van interieurbeplanting. Dat wil zeggen dat wij met interieurbeplanting zorgen voor:

 • Een verbeterde luchtvochtigheid
 • Een prettige akoestiek
 • Minder ziekteverzuim
 • Hoger concentratievermogen bij medewerkers
 • en dus betere prestaties op de werkvloer

Zuivere lucht, minder ziekteverzuim

Wat maakt interieurbeplanting zo onmisbaar? Dat is grotendeels afhankelijk van uw specifieke ruimte en wensen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak van uw vraagstuk. Naast onze specialisatie op het gebied van interieur- en kantoorbeplantingen, zijn we ook gespecialiseerd in interieurbeplanting op basis van hydrocultuur. Hierdoor wordt onder andere de luchtkwaliteit in uw bedrijf verbeterd.

Interieurbeplanting als natuurlijke filters

Stel, u heeft kantoorruimtes met veel elektronische apparatuur. Dan ligt verslechtering van de luchtkwaliteit op de loer. Als medewerkers klachten hebben zoals hoofdpijn, geïrriteerde ogen en luchtwegen, dan is het slechte binnenklimaat de meest aannemelijke boosdoener. Planten zuiveren de lucht puur op basis van hun natuurlijke eigenschappen. Ze nemen bijvoorbeeld CO2 op dat wordt uitgestoten door computers en printers. Het resultaat? Zuivere lucht en dus minder ziekteverzuim blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research.

Zijde beplantingen

Het kan zijn dat u niet per se op zoek bent naar de natuurlijke eigenschappen en voordelen van echte interieurbeplanting, maar wél dezelfde uitstraling zoekt. In dat geval bieden onze zijden beplantingen uitkomst. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Ook groene wanden bieden wij aan met kunstbeplantingen. Bekijk ook de oneindige mogelijkheden met moswanden. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan bieden wij een perfect passende oplossing.

Onderhoud interieurbeplanting

Roessink kan het onderhoud van de hydrocultuur beplanting uiteraard voor u verzorgen. Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen. Ons werkgebied is in heel Nederland. Bekijk onze gerealiseerde projecten. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken naar een passend onderhoudscontract op maat. U kunt tevens naar de veelgestelde vragen over interieurbeplanting kijken.

Meer weten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

Lees meer
Contactformulier
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

 • Nieuwsbrief

  Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.