Menu

Expert in de aanleg en onderhoud van interieurbeplanting

Of u nu een kantoorruimte, bedrijfspand, hotel of een andere zakelijke ruimte wilt inrichten, interieurbeplanting is de ideale uitkomst. In Nederland en Europa heeft Roessink Interieurbeplanting zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot expert en een innovatieve specialist op het gebied van groen.

Met persoonlijke aandacht en passie voor vergroening zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Hierbij vergeten wij niet dat uw wensen voorop staan en komen wij graag langs om de situatie in kaart te brengen. Maatwerk met een persoonlijke benadering, daar staan wij bij Roessink voor.

De voordelen van Roessink interieurbeplanting

  • Binnenbeplanting zorgt voor een verbeterde luchtvochtigheid. Alle elektronische apparatuur zorgen voor een slechtere luchtkwaliteit op de werkvloer. De planten zorgen ervoor dat de lucht wordt gezuiverd en dit draagt bij aan een verbeterde luchtvochtigheid.
  • Een groene omgeving draagt bij aan een afname van het ziekteverzuim. Planten zorgen namelijk voor meer zuurstof in een ruimte. Het breekt slechte stoffen af en het zuivert de lucht. En deze zuivere lucht zorgt dus voor minder ziekteverzuim blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research.
  • Minder stress, hogere concentratie en hogere productiviteit. Kantoorplanten en groene wanden zorgen ook voor de aankleding van uw pand. Planten zien er gezellig uit. En door deze gezelligheid, deze ontspannenheid wordt een sfeer gecreëerd die het stressniveau van de mens doet dalen. En deze stressverlaging zorgt ervoor dat zowel onze concentratie als onze productiviteit wordt verhoogd. Groen is dus goed voor het mentale en het fysieke aspect van de mens.
  • Planten in binnenruimtes zorgen voor een prettige akoestiek op de werkvloer. Een plant is namelijk geluidsabsorberend en het kan geluid afbreken, waardoor deze zich op een prettige manier door de ruimte verspreidt. Bij Roessink vindt u wandpanelen, zoals groene wanden en moswanden die de akoestiek in uw bedrijfsruimte verbeteren.
  • Aankleding kantoorruimte. Met een ontwerp voor kantoorbeplanting en groene wanden wordt een werkplek er natuurlijk ook gewoon veel mooier op.

De mogelijkheden van binnenbeplanting

Interieurbeplanting onderhoud

Roessink kan het onderhoud van uw interieurbeplanting uiteraard voor u verzorgen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en verzorgt Roessink uw interieurbeplanting van A tot Z. Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken. Ons werkgebied is in heel Nederland, België en Duitsland waarbij onze medewerkers graag bij u langskomen. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken graag samen met u naar een passend onderhoudscontract op maat.

Roessink denkt met u mee

Maatwerk met een persoonlijke benadering, daar staan we bij Roessink voor. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Hierbij vergeten wij niet dat uw wensen voorop staan en komen wij graag langs om de situatie in kaart te brengen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak van uw vraagstuk. Bent u benieuwd naar onze reeds opgeleverde interieurbeplanting? Bekijk dan hier naar onze gerealiseerde projecten. Wij verzorgen interieurbeplanting in heel Nederland.

Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

verschillende groene planten in een kantoor

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.