Menu

Jungle-uitstraling voor restaurant

Sfeer in horeca is natuurlijk belangrijk. Een goede sfeer bevordert het gevoel van comfort bij bezoekers. En dat doet het succes van een zaak dan weer goed. Dekker Zoetermeer is een goed voorbeeld van zo’n succesvolle zaak. Een multifunctionele accommodatie met onder andere een grote horecagelegenheid. Die locatie wilde Dekker Zoetermeer een echte jungle-uitstraling geven.

Beplantingsplan

Dat soort uitdagingen gaan wij graag aan. We maakten een beplantingsplan op basis van de behoeften van Dekker Zoetermeer. We analyseerden het interieur en de lay-out van het restaurant en zo bepaalden we welke planten waar neergezet konden worden. Zoals altijd betrekken we de klant bij de planfase. Door ideeën uit te wisselen komen we tot het ultieme, op maat gemaakte groenplan.

Mix van natuurlijk en zijde

Dat resulteert in jungle beplantingen in roomdividers en grote gouden potten met uitbundige beplantingen. Hier bloeien onder andere varens, Musa (banenplant), de prachtige Strelitzia en Kentia palmen.

Donkere plekken hebben we voorzien van zijde beplantingen. Die bieden ook een perfecte uitkomst voor de hoge lichtstraten in de zaak. Op die hoogte is het lastig om echte planten water te geven. Dat geldt ook voor plekken boven de verschillende bars in het restaurant, dus ook hier boden onze zijde beplantingen uitkomst.

Moscirkels als eye-catchers

Een niet te missen extraatje zijn de moscirkels aan de muur. De RVS cirkels met diameters van 80 en 120 centimeter bekleedden we met plat- en bolmos. Niet te missen eye-catchers voor bezoekers van Dekker Zoetermeer.

Kan uw horecazaak ook wel wat meer groen gebruiken?

Wij helpen u graag

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.