Menu

Kunst beplanting 

Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Het zorgt voor een natuurlijke sfeer en zuiverende lucht. Soms zijn er plekken in een ruimte waar geen zonlicht komt waardoor planten niet optimaal kunnen groeien. Het kan ook voorkomen dat u geen behoefte heeft aan het verzorgen en wateren van de planten. In dit soort situaties zijn kunstplanten een ideale oplossing. Roessink Interieurbeplanting voorziet uw ruimtes en wanden van groen waar weinig verzorging voor nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op. 

 

Wat zijn kunstplanten? 

Kunstplanten zijn vaak niet te onderscheiden van levende planten. Kunstplanten, ook wel zijden planten of nep planten genoemd, worden gemaakt van kunststof of kunstzijde wat bestaat uit natuurlijke materialen. Kunstzijde heeft een uitstraling van een echte plant waardoor kunstplanten net echte planten zijn.  

 

Waarom kunstplanten gebruiken in plaats van levende planten? 

Een kunstplant gaat jarenlang mee en is een duurzaam alternatief voor levende planten. Daarnaast heeft een kunstplant weinig onderhoud nodig. Dit maakt een kunstplant uitermate geschikt voor alle ruimtes zoals in ziekenhuizen (waar omgevingen schoon moeten zijn), kantoorruimtes en restaurants. Wij van Roessink Interieurbeplanting helpen u graag met het creëren van een groene werk- en leefomgeving. Wij hebben niet alleen kwaliteit kunstplanten maar ook moswanden, kantoorplanten en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden online of neem contact op voor meer informatie. 

 

Uw interieurbeplanting met kunstplanten 

Heeft u geen tijd om planten te verzorgen? Of is de ruimte niet geschikt voor een levende plant? Dan helpt Roessink Interieurbeplanting u graag met het creëren van een groene werk- en leefomgeving. Met onze persoonlijke aandacht en passie weten wij elk groenproject tot een succes te brengen. Heb je interesse in kunst beplanting? Of twijfelt u over de keuze uit een levende plant of een kunstplant? Neem dan gerust contact. Onze specialisten staan voor u klaar en zullen u voorzien van persoonlijk advies op maat. 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plantenbakken in Amersfoort
Project

Plantenbakken in Amersfoort

Groen op het kantoor met nieuwe plantenbakken in Amersfoort.

De positieve effecten van interieurbeplanting

Een investering in een groene werkplek verdient zich terug door een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.