Menu

Nieuwe plantenbakken in Amersfoort met verschillende soorten beplanting in alle vormen en maten. Er is bij dit project gekozen voor meerdere en verschillende soorten planten waarbij groen de boventoon voert. Natuurlijk, daar zijn planten immers voor! In dit geval zijn de planten afgewerkt in houten plantenbakken waardoor zij een unieke look creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kastenbakken die op maat zijn gemaakt om vervolgens met jungle planten te voorzien.

Groene afwisselingen die geschikt zijn voor iedere situatie.

Zo ook voor locaties die het daglicht niet zien en die u toch wenst te voorzien van beplanting. Dit realiseren wij door gebruik te maken van zijde beplantingen. Zijde beplantingen zijn planten die niet echt zijn en dus niet leven. Door de expertise van Roessink Interieurbeplanting komt deze beplanting wél tot leven en zijn ze vrijwel niet van het echt te onderscheiden. Daarom is er ook gekozen de bovenkant van deze kluisjes met deze specifieke vorm van planten te voorzien.
Naast het uitkiezen van de juiste planten is Roessink gespecialiseerd in het maken van onder andere maatwerk plantenbakken. In samenspraak met de opdrachtgever zijn wij in staat voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Hierdoor ontstaat de ideale werksituatie en wordt een fijne werksfeer gerealiseerd.

Alle soorten plantenbakken in Amersfoort die voorzien zijn van maatwerk

Mede hierdoor krijgt deze locatie een unieke uitstraling en zijn deze plantenbakken nergens anders te bewonderen. Door de bakken van wieltjes te voorzien zijn deze eenvoudig te verplaatsen. Zo kan de plantenbak overal ingezet worden. Al onze planten worden zorgvuldig uitgezocht zodat ze goed bij de locatie passen. Voor dit specifieke project maken wij gebruik van verschillende planten zoals bijvoorbeeld de Monstera en de Strelitzia – beter bekend als de paradijsvogelplant. Bent u benieuwd welke planten geschikt zijn voor uw situatie? Klik dan op de onderstaande button en neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.