Menu

Kantoorplanten maken de werkomgeving groener

Zou u graag in een groene omgeving willen zitten op uw kantoor of kan uw kantoor wel wat groen gebruiken? Wij van Roessink kunnen u hierbij helpen. Kantoorbeplanting is namelijk onze specialiteit! Sinds 1983 maakt Roessink interieurbeplanting werk- en leefomgevingen groener. Kantoorplanten zorgen voor minder stress, hogere concentratie en hogere productiviteit op de werkvloer. Zou u graag meer willen weten over interieurbeplanting voor bedrijven? Neem gerust contact met ons op.

Grote planten voor binnen

Planten dragen bij aan de welzijn en het comfort van de werkomgeving. Het draagt bij het sneller en effectiever uitvoeren van complexe vraagstukken. Klinkt wel allemaal goed toch? Grote kantoorplanten brengen alleen maar voordelen met zich mee. Al met al zijn planten een aanwinst voor ieder bedrijfspand en haar medewerkers. U kunt al onze projecten bekijken om een goed beeld te krijgen over onze werkzaamheden.

Luchtzuiverende planten op kantoor

Wist u dat de stofdelen in zuurstof verdringt die ons minder fijn laten voelen? De ideale oplossing is om de ruimte op een natuurlijke manier te filteren en te zuiveren. Met planten op kantoor is dit zo opgelost en zorgt het voor een hogere luchtvochtigheid.

Onderhoud van kantoorplanten

Roessink kan het onderhoud en de plaatsing van uw planten op kantoor uiteraard voor u verzorgen. Om deze reden hoeft u nergens meer naar om te kijken. Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij ook deze zorg uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken. Vraag naar alle mogelijkheden aan onze medewerkers en we kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op.

De mogelijkheden van planten op kantoor

Roessink is gespecialiseerd in interieurbeplanting voor ieder kantoor. Er zijn veel verschillende soorten en mogelijkheden om meer groen in uw kantoor aan te brengen. Denk hierbij aan:

De voordelen van kantoorplanten

Kantoorplanten brengen alleen maar voordelen met zich mee. Wij hebben alles speciaal voor u onder elkaar neergezet:

  • Prettige akoestiek
  • Natuurlijke verfraaiing van uw interieur
  • Minder ziekteverzuim
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Een verbeterde luchtvochtigheid

Roessink denkt met u mee voor planten op uw kantoor

Maatwerk met een persoonlijke benadering, daar staan we bij Roessink voor. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Hierbij vergeten wij niet dat uw wensen voorop staan en komen wij graag langs om de situatie in kaart te brengen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak van uw vraagstuk.

Menzis Wageningen
Project

Menzis Wageningen

Als een kantoor compleet op de schop gaat, dan kan ook de interieurbeplanting niet achterblijven.

Kantoorplekken met groene planten en een groene wand

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.