Menu

Hogere productiviteit door meer groen

Als een kantoor compleet op de schop gaat, dan kan ook de interieurbeplanting niet achterblijven. Dat vond Menzis ook. Geheel in lijn met ‘het nieuwe werken 2020’ besloot de zorgverzekeraar tot meer groen binnen hun gebouwen. “Groen is een must” zo was deze klant stellig, want: “Dit zien wij als belangrijk middel om de productiviteit op de werkplek te verbeteren.”

Dat  kunnen wij beamen. Samen met Menzis en de architect maakten we een plan om die ideale en productieve, groene werkomgeving te realiseren. Dat begon met vernieuwing van de plantenbakken. Deze waren inmiddels 25 jaar oud en toe aan vervanging, ook om beter in het nieuwe, gewenste plaatje te passen.

Hoog, hoger, hoogst

We creëerden een groene wand van 6 meter hoog. Met een hoogwerker klaarden we deze klus binnen een dag. Ook monteerden we verschillende  moswanden, zoals de moswand achter de receptiebalie. Deze wand bestaat uit kleine hexagons voorzien van rendiermossen. In de lobby torent een ontzagwekkende 5 meter hoge Ficus Amstel King boven alles en iedereen uit. De vernieuwde plantenbakken zijn gevuld met verschillende soorten planten en verdeeld over de vele kantoorruimtes binnen het gebouw.

Snoeien op de steiger

Iedere maand krijgt Menzis bezoek van Roessink Interieurbeplanting voor het reguliere onderhoud en de juiste bewatering. Vier keer per jaar nemen we een steiger mee om de groene wand terug te snoeien en zo de planten mooi ‘vol’ te houden.

Ziet u zo’n groots groen interieur ook wel zitten voor uw gebouw?

Wij helpen u graag

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.