Menu

Breng meer kwaliteit en sfeer op kantoor met een plantenwand

Met een plantenwand brengt u niet alleen meer sfeer op kantoor. Planten aan de muur binnen uw kantooromgeving verbeteren ook de luchtkwaliteit. Een wand met planten in kantoorruimten is ook een heel praktische inrichting. Het neemt weinig plaats in beslag. Wilt u ook een fraaie en frisse uitstraling op kantoor? Met de ‘verticale tuin’ van Roessink Interieurbeplanting haalt u gegarandeerd de beste kwaliteit en service in huis. Onze specialisten zijn zeer ervaren en  realiseren dan ook snel en liefdevol een gezonde en groene omgeving. Met een plantenwand worden uw uw medewerkers, bezoekers, patiënten, leerlingen of klanten gelukkiger.

Een plantenwand is altijd maatwerk

Wilt u een plantenwand binnen plaatsen, maar twijfelt u of dat in uw ruimte mogelijk is? Weet dan dat onze groene wand planten breed inzetbaar zijn. En wat dacht u van een mobiele planten muur, groene gevels of scheidingswanden? Met onze plantenwand zijn de meest creatieve creaties en bijzondere oplossingen mogelijk. En omdat ook iedere wand of muur weer anders is, kunt u met zekerheid rekenen op ons maatwerk rondom muurplanten binnen uw ruimte. Planten aan muur op maat aanbrengen is vakwerk en er komt meer bij kijken dan u denkt. Bovendien houden we ook graag rekening met het klimaat en gebruiken we bijvoorbeeld ook gerecyclede wandsystemen voor de bevestiging van de plantenwand.

De voordelen van een plantenwand op kantoor

Zoals we al deels hebben omschreven en u misschien ook wel verwacht van een plantenwand op kantoor, zitten er veel praktische voordelen aan interieurbeplanting door middel van planten aan de muur laten plaatsen:

 • Weinig ruimte nodig door de verticale toepassing
 • Een positief effect op uw binnenklimaat
 • Minder ziekteverzuim
 • Filteren vervuilde lucht en het produceren van zuurstof
 • Verbeteren van de akoestiek in drukke kantoorruimtes of centrale hallen.

Vraag naar alle mogelijkheden aan onze medewerkers of blader eens door onze brochure.

Hoe wordt de plantenwand onderhouden?

U zou het waarschijnlijk niet snel verwachten, maar elk element van een plantenwand is gemaakt van gerecyclede luiers. Een 100% duurzame oplossing waarbij de losse potjes van de elementen ervoor zorgen dat eventuele vervanging van de planten heel eenvoudig is. Ook zijn de elementen voorzien van een druppelleiding. Deze leiding zorgt voor een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid water. Overtollig water loopt direct weg via de aan de onderzijde bevestigde goot die is aangesloten op de afvoer. Uw interieur voorzien van beplanting was nog nooit zo inventief en innovatief. Eenmaal geplaatst ervaart u er alleen maar de lusten van, zonder enig omkijken naar de lasten. Bovendien hebben wij voor elke unieke maatwerk plantenwand een aangepast onderhoudsprogramma om uw planten aan de muur in optimale conditie te houden.

Wat zijn uw overwegingen om plantenwand te plaatsen?

Heeft u interesse in het plaatsen van een groene wand met planten, maar weet u niet wat de beste toepassing is? Neem eens contact op met Roessink Interieurbeplanting. We denken graag met u mee en kunnen u ongetwijfeld de beste oplossing voor uw situatie bedenken. Dit doen we op basis van onze jarenlange kennis, ervaring en ontwikkeling. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf met een plantenwand.

 

Meer weten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bayerische Staatskanzlei
Project

Bayerische Staatskanzlei

Roessink heeft deze steriele kamer in het Bayerische Staatskanzlei omgetoverd in een kamer vol met groen!

De positieve effecten van interieurbeplanting

Een investering in een groene werkplek verdient zich terug door een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

 • Nieuwsbrief

  Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.