Hydrocultuur planten

hydrocultuurHydrocultuur planten

Hydrocultuur is de verzamelnaam van het systeem, waarbij planten in gebakken klei korrels staan. Plant en kleikorrels nemen water op en geven dat geleidelijk af aan de wortels van de plant. Onder in de bak zit een watervoorraad die de plant wel 4 – 6 weken van water kan voorzien. Hydrocultuur is milieuvriendelijk, duurzaam, functioneel en representatief. Hydrocultuur is hierdoor de oplossing in uw kantoor, winkel of openbare ruimte.

Voordelen van Hydrocultuur:

  • De planten zijn minder vatbaar voor ziekten, schimmels en ongedierte die in aarde kunnen huizen.
  • De planten hebben altijd de juiste hoeveelheid water, want de plant haalt zelf de juiste hoeveelheid uit de kleikorrels.
  • De wortels hebben veel meer zuurstof doormiddel van Hydrocultuur.
  • Het risico op verrotting van de planten is kleiner.
  • De planten groeien sneller en voller op Hydrocultuur dan in de aarde omdat ze steeds de juiste hoeveelheid water en groeistoffen krijgen.

Hydrocultuur planten zorgen ook voor het verhogen van de luchtvochtigheid binnen uw organisatie, en verlagen de luchttempratuur mits er de juiste beplanting wordt toegepast. Daarnaast zorgt binnengroen ervoor dat verontreinigde stoffen binnen de werkomgeving vermindert worden.

 

Wat kunnen we u bieden?

Wij doen u graag een passend aanbod voor planten op kantoor en het onderhoud daarvan. Op basis van uw wensen geven wij  advies wat voor uw situatie de beste oplossing is. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van kantoorplanten en onderhoud in uw interieur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of bel ons direct voor vrijblijvend advies. 0314 – 34 52 14

Offerte aanvragen

Bel me terug

Uw naam

Uw telefoonnummer

Opmerking/onderwerp