Menu

Moswanden: de ultieme verbinder van binnen en buiten

Mos is een prachtig natuurproduct. Het geeft bossen die onweerstaanbare, zachte groene gloed die ons zo aantrekt. Bovendien, waarom zouden we alleen buiten hiervan genieten? Als specialist in moswanden zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing en de uitstraling die u zoekt.

Typische voordelen van moswanden zijn:

 • Een lange levensduur bij de juiste toepassing en verzorging
 • Brandvertragend effect
 • Goed te personaliseren met uw bedrijfslogo of andere uitingen
 • Dempt geluid en verbetert zo de akoestiek
 • Gevarieerd toe te passen: tegen het plafond, als bekleding van kolommen, als blikvanger bij uw entree of als scheidingswand.

Uw kantoortuin kan niet zonder een moswand

Een grote kantoortuin werkt alleen als geluid en ruis tot een minimum worden beperkt. Medewerkers kunnen zich niet concentreren in galmende, rumoerige ruimten. Moswanden bieden dan uitkomst. Ze absorberen geluid en creëren tegelijkertijd een groene werkomgeving waarin mensen zich prettig en productief voelen. Kortom, een win-win situatie.

Exotische moswanden

Het kan altijd uitbundiger. En wat is er uitbundiger, diverser en gevarieerder dan de jungle? Daarom presenteert Roessink de Oasis Living Jungle Moss Wall. Dit exclusieve concept stellen we samen met wilde bloemen en planten uit de uithoeken van Zuid-Amerika. Als basis en ondergrond kiest u uit zeven verschillende mossoorten, verrijkt met een oneindige keuze aan wilde planten.

Wat u kunt verwachten

Als u contact met ons opneemt dan komen we graag bij u langs voor persoonlijk advies. brengen we de geschikte uitvoering, maten en randafwerkingen in kaart. Op basis daarvan maken wij een voorstel en gaan wij na overeenkomst direct aan de slag. Alle mospanelen worden door ons met de hand gemaakt. Dat betekent dat elk plukje mos op het paneel wordt geniet. Deze precisie zorgt voor het mooiste effect evenals het mooiste resultaat.

Naast moswanden ontwikkelden we ook een groene-wand-systeem genaamd de Oasis Living Green Wall. Dit product is het eindresultaat van uitgebreide tests van verschillende systemen. Lees meer over onze groene wanden.

Brochure

Download hier onze brochure: Oasis Living Moss Wall (pdf) en bekijk hier eens naar veelgestelde vragen over moswanden.

Meer weten over moswanden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zone.college Doetinchem
Project

Zone.college Doetinchem

Een ‘vliegende’ moswand van maar liefst 200 m2 groot!

Veelgestelde vragen over moswanden

Plat- en bolmos

Plat- en bolmos, een prachtige combinatie. Platmos (ook wel lappenmos genoemd) komt voor in heel Europa en is ca. 1 tot 2 cm hoog. Ook bolmos (ook wel kussentjesmos genoemd) komt voor in heel Europa. Deze mossoort is daarentegen wat groter van formaat, rond de 4-5 cm hoog. Alle mossen worden onder staatstoezicht geoogst.

Meer weten?
Contactformulier
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

 • Nieuwsbrief

  Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.