Menu

Ons team van Roessink Interieurbeplanting

Wij van Roessink Interieurbeplanting snappen waar die behoeften vandaan komen. Ons team vertelt u graag meer over het creëren van groen en wat erbij komt kijken. Er is steeds meer ‘groene bewustwording’ binnen bedrijven, instanties en openbare ruimten. Wij vertalen die bewustwording naar concrete oplossingen.

Zo doen wij dat

Wij maken uw wensen waar met:

  • Ruime ervaring die we sinds 1983 hebben opgebouwd
  • Doordachte technieken en innovatieve duurzame oplossingen
  • Goed geschoolde en ervaren liefhebbers voor het vak

En dit is het resultaat

Binnen Nederland en Europa hebben we onze groene sporen verdiend. En daar zijn natuurlijk erg trots op. Op onze gerealiseerde projecten kijken we met veel trots en plezier terug. Daarnaast kijken wij ook uit naar de toekomst en de nog te realiseren groene projecten.

Wij gaan voor duurzaam ondernemen

Als het gaat om duurzaam ondernemen, dan beginnen we natuurlijk bij de bron: de kweek van onze projectplanten. Dat doen we in onze energieproducerende kassen. Deze zijn uiteraard voorzien van zonnepanelen. Indien er plagen of ziekten ontstaan op de planten, dan beheersen we deze op een biologische manier. Daardoor gaat bestrijding niet ten koste van het milieu. Kortom, duurzaam ondernemen van A tot Z.

Biodivers, groen en klimaatadaptief Nederland

Wij gaan voor CO2-neutraliteit voor onze complete bedrijfsvoering. Onze gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk recyclebaar en onze toeleveranciers toetsen we op milieubewuste keurmerken. Daarnaast zijn wij zelf aangesloten bij het partnernetwerk van NL Greenlabel. Een netwerk dat als doel heeft om te bouwen aan een biodivers, groen en klimaatadaptief Nederland.

Ons team

Gedreven vakmensen met een passie voor groen. Dat is de juiste omschrijving van al onze medewerkers. Via een doorlopend opleidingsprogramma weten zij álles van de laatste ontwikkelingen, technieken en de nieuwste trends. Zie hen als uw producenten en leveranciers van gezondheid, comfort en productiviteit. Onze vakmensen staan te popelen om uw interieur om te toveren tot groene oase. Heeft u vragen over ons of wilt u meer te weten komen? Neem eens contact met ons op.

 

Ons team NLGreenLabel

 

 

 

 

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zorgen voor een omgeving waar mensen optimaal presteren en zich toch prettig en ontspannen voelen.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.