Menu

Interieurbeplanting Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf in Rotterdam die uw interieurbeplanting kan verzorgen? Roessink interieurbeplanting verzorgd al 40 jaar in Nederland en Europa voor kantoorruimtes, bedrijfspand, hotel of andere zakelijke ruimtes. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Uw wensen staan bij ons voorop. Roessink interieurbeplanting is de expert en een innovatieve specialist op het gebied van groen. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Verzorging van A tot Z

Vergeet u altijd de planten water te geven of heb je er geen tijd voor? Roessink interieurbeplanting neemt de volledige onderhoud van u over. Heeft u nog andere beplanting op uw kantoor in Rotterdam staan? Dat is geen probleem voor ons. Ook hiervan nemen we de onderhoud over. De medewerkers van Roessink komen graag bij u langs.

Interieurbeplanting mogelijkheden bij Roessink

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan in Rotterdam als het gaat om interieurbeplanting. Zo kunt u voor een soort beplanting kiezen wat echt bij u en uw kantoorruimte past. U heeft de keuze uit:

Bent u benieuwd naar onze reeds opgeleverde interieurbeplanting? Bekijk dan hier naar onze gerealiseerde projecten

De voordelen van interieurbeplanting

Interieurbeplanting is niet alleen mooi voor het oog maar het brengt ook vele voordelen met zich mee. Zo zorgt Interieurbeplanting voor een verbeterde luchtvochtigheid en draagt het bij aan een afname van ziekteverzuim. Door veel zuurstof in de lucht te hebben, breekt het slechte stoffen af en zuivert het de lucht. Ook kan het zorgen voor minder stress, hoge concentratie en een hogere productiviteit. Groen is dus goed voor het mentale en het fysieke aspect van de mens. Als laatste zorgt interieurbeplanting voor een prettige akoestiek op de werkvloer. Er zijn genoeg voordelen om te beginnen aan interieurbeplanting. U kunt ten alle tijden contact opnemen voor meer informatie. 

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.