Menu

Wij geven uw werk- en leefomgeving een groene impuls met hydrocultuur planten

Op het gebied van hydrocultuur planten in Nederland en Europa heeft Roessink Interieurbeplanting zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot expert. Een innovatieve specialist in het creëren van de optimale werk- en leefomgeving door middel van interieurbeplanting. Dat wil zeggen dat wij met onze interieurbeplanting zorgen voor:

 • Een prettige akoestiek
 • Een verbeterde luchtvochtigheid
 • Minder ziekteverzuim
 • Hoger concentratievermogen bij medewerkers
 • en dus betere prestaties op de werkvloer

Zuivere lucht en minder ziekteverzuim met hydrocultuur planten

Wat maakt interieurbeplanting zo onmisbaar? Dat is grotendeels afhankelijk van uw specifieke ruimte en wensen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak van uw vraagstuk.

Planten zuiveren

Stel, u heeft kantoorruimtes met veel elektronische apparatuur. Dan ligt verslechtering van de luchtkwaliteit op de loer. Als medewerkers klachten hebben zoals hoofdpijn, geïrriteerde ogen en luchtwegen, dan is het slechte binnenklimaat de meest aannemelijke boosdoener. Planten zuiveren de lucht puur op basis van hun natuurlijke eigenschappen. Ze nemen bijvoorbeeld CO2 op dat wordt uitgestoten door computers en printers. Het resultaat? Zuivere lucht en dus een gezondere werkomgeving.

Groene wanden

We ontwikkelden een groene-wand-systeem genaamd de Oasis Living Green Wall. Dit product is het eindresultaat van uitgebreide tests van verschillende systemen. Het is hét antwoord op uw vraag naar duurzame, verbluffend mooie groene wanden tegen een vlijmscherpe vierkantemeterprijs.

Hydrocultuur planten zoals moswanden

Het kan altijd uitbundiger. En wat is er uitbundiger, diverser en gevarieerder dan de jungle? Daarom presenteert Roessink de Oasis Living Jungle Moss Wall. Dit exclusieve concept stellen we samen met wilde bloemen en planten uit de uithoeken van Zuid-Amerika. Als basis en ondergrond kiest u uit zeven verschillende mossoorten, verrijkt met een oneindige keuze aan wilde planten.

Meer weten?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Enkele effecten hierboven kunnen ook op andere manieren worden behaald. De luchtvochtigheid bijvoorbeeld kan worden verbeterd met een goed ventilatiesysteem. Het een hoeft het ander zeker niet uit te sluiten, maar interieurbeplanting is een milieubewustere, een energiezuinigere en een goedkopere investering dan een nieuw ventilatiesysteem.

Lees meer
Contactformulier
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

 • Nieuwsbrief

  Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.