Menu

Interieurbeplanting Eindhoven en omgeving

Zoekt u een interieurbeplanting bedrijf in Eindhoven? Wij van Roessink kunnen u helpen. Wij hebben onszelf de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot expert en een innovatieve specialist op het gebied van groen. Maatwerk met een persoonlijke benadering, daar staan we bij Roessink voor. Onze specialisten hebben passie voor ieder project en hierbij vergeten wij niet dat uw wensen voorop staan. Zou u graag meer informatie willen over interieurbeplanting in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op.

Welke interieurbeplanting past bij u?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor interieurbeplanting in Eindhoven. Wilt u een plantenwand of toch een moswand? Wij leveren de volgende soorten interieurbeplanting:

Kunt u geen keuze maken voor de interieurbeplanting in uw omgeving? Vraag het aan onze specialisten. Zij helpen u graag met een keuze maken. Bekijk ook eens onze voorgaande projecten.

Geen onderhoud dankzij Roessink

Om al uw zorgen weg te nemen kan Roessink de onderhoud van uw interieurbeplanting in de regio Brabant verzorgen. Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken. Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Alle voordelen van interieurbeplanting in Eindhoven

Wist u dat interieurbeplanting zorgt voor een betere luchtvochtigheid? De planten zorgen namelijk ervoor dat de lucht om u heen gereinigd wordt. Zo zijn er nog veel meer voordelen. Door interieurbeplanting te plaatsen zorgt u voor betere concentratie en minder stress. Ook kan het zorgen voor minder ziekteverzuim. Dit komt omdat planten voor meer zuurstof in de ruimte zorgen. Het breekt slechte stoffen af en het zuivert de lucht. Als u graag meer te weten wilt komen over alle voordelen van interieurbeplanting, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij verzorgen graag de interieurbeplanting voor uw bedrijf in Eindhoven.

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.