Menu

Interieurbeplanting Amsterdam

Bent u op zoek naar een expert interieurbeplanting in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Roessink interieurbeplanting op het juiste adres. Van kantoorruimte tot aan hotels verzorgen wij de interieurbeplanting in Amsterdam. Bij ons staat uw wens voorop en zijn onze experts in staat om het optimale werk- en leefomgeving voor u te creëren. Zou u graag uw wens willen bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Verschillende interieurbeplanting mogelijkheden bij Roessink

Roessink interieurbeplanting biedt verschillende interieurbeplanting aan in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij uw leefomgeving groener maken! U heeft de keuze uit:

Zou u het graag de interieurbeplanting visueel willen zien? Onze experts hebben een portfolio opgebouwd met de voorgaande projecten. Neem een kijkje en zie wat het beste bij u past.

Bespaar uw tijd door ons in te schakelen

Interieurbeplanting is niet het enige wat wij doen. Wij kunnen ook de onderhoud verzorgen in Amsterdam! Zo kunt u uw kostbare tijd inzetten voor belangrijkere zaken en hoeft u niet meer naar de onderhoud om te kijken. Heeft u al beplanting op uw werkplek? Dan nemen wij ook deze zorg uit handen. Vraag naar alle mogelijkheden aan onze medewerkers en we kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn uw overwegingen om interieurbeplanting te plaatsen?

Heeft u interesse in het plaatsen van interieurbeplanting maar weet u niet welke de beste toepassing is? Neem eens contact op met Roessink Interieurbeplanting. We denken graag met u mee en kunnen u ongetwijfeld de beste oplossing voor uw situatie bedenken. Dit doen we op basis van onze jarenlange kennis, ervaring en ontwikkeling. 

Alle voordelen voor interieurbeplanting in Amsterdam

Kent u alle voordelen van interieurbeplanting al? Door interieurbeplanting te plaatsen zorgt u voor betere concentratie en minder stress bij uw medewerkers. Ook kan het zorgen voor minder ziekteverzuim. Dit komt omdat planten voor meer zuurstof in de ruimte zorgen. Het breekt slechte stoffen af en het zuivert de lucht. Als u graag meer te weten wilt komen over alle voordelen van interieurbeplanting, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij verzorgen graag de interieurbeplanting voor uw bedrijf in Amsterdam.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dekker Zoetermeer
Project

Dekker Zoetermeer

Altijd al eens in een groene oase willen vergaderen en/of eten? Dat kan allemaal bij Dekker in Zoetermeer.

Investeer in Groen

Investeren in een groene werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit…

De positieve effecten van interieurbeplanting
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.