Menu

Als u urenlang op kantoor zit is het verstandig om een aantal luchtzuiverende planten te hebben in uw omgeving op kantoor. Uit onderzoek is gebleken dat een kantoorplant helpt tegen ademhalingsproblemen, astmatische klachten en oog irritaties. Een ideale kantoorplant zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling, maar luchtzuiverende planten zorgen dus voor een betere gezondheid en een betere werkomgeving. Roessink interieurbeplanting kan u helpen om uw kantoor meer groen te maken. 

De ideale kantoorplant

De eigenschappen van een plant bepalen of ze geschikt zijn om op een kantoor te staan. Voor kantoorplanten worden vaak sterke en luchtzuiverende planten gebruikt. Eigenlijk hebben alle planten wel een luchtzuiverende werking, maar planten met een sterk luchtzuiverende werking zijn: dracaena, lepelplant, calathea en kentia palm. Voor een makkelijk onderhoud kunt u gaan voor hydrocultuur planten. De kleikorrel rondom de plant nemen belangrijke voedingsstoffen op. Wanneer de plant de voedingsstoffen of water nodig heeft, geven de kleikorrels dit af. Deze planten hoeft u tussen de 3 en 6 weken water te geven.

De mogelijkheden van Roessink voor op kantoor

Roessink is gespecialiseerd in interieur beplanting voor ieder kantoor. Zo heeft u bij ons vele oplossingen om uw kantoor groener te maken. Denk bijvoorbeeld aan een plantenwand, moswanden, mosschilderij, roomdivider planten en kunstbeplanting. Met persoonlijke aandacht en passie voor ieder project zijn wij in staat om een optimale werk- en leefomgeving te creëren binnen uw bedrijf. Roessink kan het onderhoud van uw planten op kantoor uiteraard voor u verzorgen.

Hulp nodig met planten voor op kantoor?

Wilt u graag de beste planten voor op kantoor hebben? De specialisten van Roessink kunnen u helpen. We komen graag langs om de situatie in kaart te brengen. Samen zoeken we de interieurbeplanting uit zodat het naar uw smaak en wens is. De rest regelen wij! Wij verzorgen interieurbeplanting in heel Nederland.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menzis Wageningen
Project

Menzis Wageningen

Als een kantoor compleet op de schop gaat, dan kan ook de interieurbeplanting niet achterblijven.

Samen zoeken we de interieurbeplanting uit zodat het naar uw smaak en wens is.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.