Menu

Mooi en gezond gaan samen

Meer groen zonder dat dit teveel plek in beslag neemt. Dat verzoek kwam tot ons vanuit het Provinciehuis in Flevoland. Groene wanden zijn dan een logische oplossing. Zeker ook omdat de klant echte eye-catchers zocht die tevens voor een gezondere werkomgeving voor de medewerkers in het Provinciehuis zorgen. Twee vliegen in één klap.

Groene wanden voor aangename luchtkwaliteit

We stelden een plan op voor de  . Daarbij keken we nauwkeurig naar de juiste samenstelling van de planten. De samenstelling moest optimaal bijdragen aan de behoefte naar een gezonde en aangename luchtkwaliteit. Onder iedere groene wand brachten we watergoten aan. Deze vangen het overtollige water op. Een pomp zorgt ervoor dat het water weer wordt rondgepompt zodra de planten water nodig hebben. Ook stelden we de plantenlampen natuurlijk zó af dat deze niet in de gezichten van werknemers schijnen.

Vergroenen tijdens verbouwen

Het project vroeg om extra strakke coördinatie en planning, omdat het ‘vergroenen’ direct tijdens de verbouwing plaatsvond. De verschillende verdiepingen van het pand leverden we daarom in delen op. Ons werk stemden we constant af met de bouwvakkers en de schilders.

Het Provinciehuis Flevoland kan elke maand een onderhoudsbezoek van ons verwachten. Zo houden we de groene wanden, maar ook de planten in de maatwerk plantenbakken die we voor dit project leverden, in topconditie.

Is zo’n verticale vergroening ook iets voor u?

Wij helpen u graag

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.