Menu

Peeze Koffie Arnhem

Peeze Koffie Arnhem – Het is tijd voor iets anders. In dit geval geen andere koffie maar een nieuw interieur. Een groen interieur. Peeze is een kleine branderij met grote ideeën. En grote ideeën beginnen bij meer dan lekkere koffie alleen. Zij vinden dat de koffie die wij drinken goed moet zijn voor de wereld waarin wij leven. Koffie kan volgens hen eerlijker. Het moet zelfs eerlijker. En met dit idee gaan zij dagelijks aan de slag.

Xeva Oceanwood

Xeva oceanwood is 100% FSC gerecycled hout van de gekleurde visserbootjes uit Azië. Iedere toerist die ooit in Azië is geweest kent ze wel. Ben je nooit in Azië geweest? Dan ken je ze vast wel van de vele kleurrijke afbeeldingen die overal te vinden zijn. Ze liggen vaak vlakbij het strand of in de haven te dobberen. Jarenlang hebben zij dienst gedaan als vissersboten in de Aziatische wateren. Het gekleurde hout, dat afkomstig is van deze boten, staat symbool voor vrolijkheid. Daarnaast maakt het ons bewust van het feit dat het nog niet te laat is om onze planeet leefbaar te maken en te houden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de vele generaties die nog gaan komen. Peeze Koffie wil daarnaast zoveel mogelijk mensen bewust maken van de vervuiling in de oceanen.

Wij van Roessink Interieurbeplanting zijn trots dat wij samen met Peeze Koffie Arnhem dit project hebben mogen realiseren.

Diversiteit in het kantoor van Peeze Koffie Arnhem

100% Groene diversiteit voor een bedrijf dat het anders doet. Niet gedreven door de handel en de winst maar gedreven door betrokkenheid. Bij deze unieke manier van werken hoort ook een uniek interieur dat aansluit bij de idealen van Peeze Koffie. Zo hebben wij meerdere plantenbakken mogen plaatsen op het kantoor in Arnhem. En op deze samenwerking zijn wij super trots! Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Wij helpen u graag

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Gerecycled Xeva Oceanwood

100% Gerecycled Xeva oceanwood

Het is de drager van dit project. Het komt terug in iedere vorm rondom de planten. Een uniek stuk hout met een sterke boodschap. Het is duurzaam, klimaatneutraal en een unieke kans om mee te werken. Net als deze samenwerking waar wij erg trots op zijn!

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.