Menu

Moswand Oldenzaal

Een maatwerk moswand Oldenzaal. Geen enkele moswand is hetzelfde en wordt uniek op maat gemaakt. Zo ook deze moswand voor een klant in Oldenzaal. Mede door zijn verschillende inkepingen in de wand een ware uitdaging voor ons personeel. Hierdoor krijgt deze mos wand echter wel een on of a kind uitstraling en zorgt het voor een prachtige uitstraling. En het resultaat? Daar zijn we best een beetje trots op. Net als onze klant overigens!

Moswand Oldenzaal gemaakt van rendiermos

Rendiermos is een unieke mossoort dat zijn naam dankt aan zijn vorm. Rendiermos is een struikvormig korstmos dat op de grond groeit en bevat flinke gaten. Hierdoor lijkt het zelfs een beetje op het gewei van een hert of rendier. In Lapland is is deze mossoort het hoofdvoedsel van.. juist, een rendier. Voor dit project is gebruik gemaakt van de kleur forest green. Deze kleur zorgt ervoor dat uw medewerkers het gevoel krijgen daadwerkelijk in een bos te staan. Daarnaast zorgt het voor een relaxte omgeving en absorbeert het te tevens het geluid. Kortom, een zeer geschikte mossoort voor uw kantoor. Wilt u uw kantoor ook voorzien van een urban jungle? Lees verder om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een eigen toffe moswand van rendiermos op uw kantoor?

Dan bent u bij Roessink Interieurbeplanting aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met u en komen graag langs om de situatie te bekijken. Wij voorzien u tevens van vrijblijvend advies waarbij wij graag uw ideeën uitwerken. Heeft u een geheel eigen idee? Wij adviseren u graag om zo samen tot het mooiste resultaat te komen. Wij zitten al jaren in het vak en hebben hierbij al vele projecten mogen realiseren. Neems eens kijkje op onze projectpagina om ideeën en inspiratie op te doen. Heeft u naar aanleiding van deze project vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.