Menu

Groene stand voor Mikado Messebau

Een groene stand voor Mikado Messebau. Voor Mikado Messebau heeft Roessink Interieurbeplanting een mooie en unieke stand aan mogen aankleden met groen. De ‘K’ is de grootste en dus één van de belangrijkste beurzen ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie. Met meer dan 3.000 exposanten is deze beurs het ideale platform om zaken te doen en nieuwe contacten te leggen. Hier hoort uiteraard een unieke stand met een imposante uitstraling bij. De Messe in Düsseldorf, waar de beurs is gehouden, wordt door maar liefst 141 landen vertegenwoordigd.

Een unieke en groene stand voor Mikado Messebau

Een unieke en groene stand waarbij gebruik is gemaakt van onder andere mos, verschillende soorten planten en boomschors. Naast de meer dan 450 verschillende planten zijn er ook bomen van maar liefst 6 meter hoogte geplaatst om meer diepte in de stand te krijgen. Daarnaast is deze groene stand aangevuld met diverse attributen zoals apen, slangen en papegaaien. Om het echte gevoel van een jungle te creëren, is gebruik gemaakt van dieren geluiden. Deze geluiden hebben bijgedragen een levendige omgeving te maken voor de bezoekers van deze unieke plek. Mede dankzij de toevoeging van een stromende waterval is het project van Mikado Messebau een ware jungle belevenis geworden. Een plek om niet gauw meer te vergeten dus. Bekijk de video onderaan dit bericht voor een sfeerimpressie!

Naast kantoorruimten ook geschikt voor beurzen

Naast kantoorruimten zijn groene wanden ook geschikt om in te zetten voor bijvoorbeeld zakelijke omgevingen zoals beurzen. Mede dankzij de inzet van Roessink Interieurbeplanting en de wensen van de klant is er een ware belevenis gecreëerd. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag op locatie om met u mee te denken. Heeft u andere vragen of wilt u langs komen voor advies? Klik dan op de onderstaande button om direct contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.