Menu

De Bentoniet Fabriek

Een moswand in opdracht van De Bentoniet Fabriek uit Bodegraven. Bentoniet is een in de natuur voorkomende natrium kleisoort met deeltjes die zo klein zijn dat ze de grond waterdicht kunnen maken. Zij zijn de specialist op het gebied van de productie en levering van bentoniet waarbij kennis in de boorindustrie van groot belang is. Naast de innovatie van hun producten hebben zij ook gekozen voor de innovatie van groen. En in dit geval hebben zij gekozen voor de kennis en expertise van Roessink Interieurbeplanting.

Een mix van bolmos en platmos

De mooie ronde vormen van bolmos zijn de perfecte manier om structuur en diepte aan te brengen in een moswand. Dit komt mede door zijn dunne naaldvormige blaadjes en donzige uitstraling. Bolmos bevat van zichzelf water. Hierdoor blijft het, zelfs als het gedroogd is, lang mooi, zacht en groen. Een ideaal soort om mee te werken waarbij het weinig onderhoud nodig heeft. En de ideale partner van bolmos? Dat is ook in deze prachtige moswand verwerkt, namelijk platmos. Platmos is, zoals de naam al doet vermoeden, plat. Een herkenbaar mossoort waarbij de gerimpelde blaadjes en mooie groene kleur de boventoon voeren. In tegenstelling tot bolmos kan de mooie groene kleur vergelen bij warm en droog weer. Zodra de luchtvochtigheid dan weer toeneemt, wordt de kleur ook weer groener. Kortom, twee mossoorten die ideaal met elkaar samenwerken.

Een moswand op maat voor de Bentoniet Fabriek

Door bolmos te combineren met platmos te combineren creëer je diversiteit en diepte in de moswand. Zo hebben wij door de Bentoniet Fabriek een moswand op een maat gemaakt houten kader mogen produceren. Daarbij zijn tevens de logo’s van de bedrijven op acrylaat gemonteerd. Met een breedte van 1,25 meter en een hoogte van maar liefst 5,50 een sterk staaltje natuur.

Een eigen moswand

Bent u opzoek naar een eigen moswand op maat voorzien van logo’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.