Hoe zijn uw klimaat omstandigheden binnen uw kantoor? wij meten het en verbeteren de luchtkwaliteit!

Hoe zijn uw klimaat omstandigheden binnen uw kantoor? wij meten het en verbeteren de luchtkwaliteit!

Hoe zijn uw klimaat omstandigheden binnen uw kantoor? wij meten het en verbeteren de luchtkwaliteit!

Wij als Roessink Interieurbeplanting geloven dat de natuur weer deel van de status-qou moet worden om een echte balans tussen samenleving en natuur tot stand te brengen. Wanneer we bio-geïnspireerde innovatie en menselijke technologische innovaties combineren, kunnen we nieuwe innovaties creëren die esthetisch verantwoord maar ook functioneel zijn.

Onze producten

Roessink Interieurbeplanting biedt nu sensoren aan waarmee klimaat omstandigheden die we belangrijk vinden om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren te monitoren zijn. Naast communicatie met een slim luchtcirculatiesysteem produceren ze datasets waarmee bedrijven live veranderingen in hun omgevingsomstandigheden kunnen volgen. Deze zijn te zien op een online web-app. Waar bedrijven hun eigen dashboard kunnen hebben. De gegevenssets worden grafisch weergegeven, zoals rechts wordt weergegeven. Als een bedrijf wil dat we deze gegevens opslaan, kunnen we ze een premium-app aanbieden waarmee gegevens weken, maanden of zelfs jaren kunnen worden opgeslagen en uitgelezen.

Klimaatsensor

Onze sensoren meten:

  1. tVOC-waarden (totale VOS-waarden) in delen per miljard. De maximale waarde van de sensor is 1100ppb (parts per billion) waarden van meer dan 1ppm = 1000ppb, waar VOC’s problematisch worden.
  2. Relatieve vochtigheid in %
  3. Temperatuur in ° C
  4. CO2 in delen per miljoen (ppm) 400-5000 ppm

Luchtcirculatie unit

Voor de groene wanden is er een luchtcirculatie-eenheid met geïntegreerde installatieverlichting ontwikkeld. De fabrieksverlichting is geïntegreerd omdat de lichtomstandigheden erg belangrijk zijn voor de groei en het welzijn van de planten. Wanneer de klimaatsensoren VOC-waarden meten die de door het bedrijf ingestelde drempelwaarden overschrijden, worden beide ventilatoren in de luchtcirculatie unit geactiveerd en begint meer lucht door de groene wand te circuleren. Dit vergemakkelijkt de luchtstroom met opgenomen vluchtige organische stoffen. De klimaatsensor en de luchtcirculatie unit verbinden draadloos met elkaar om te communiceren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen uw kantoor neem vrijblijvend contact met ons op via contact