Menu

Een groene en gezonde werkomgeving

En voor het groen komen wij in beeld. De wens was duidelijk: een oase van groen in het kantoor. VORM wilde een groene en gezonde werkomgeving voor haar werknemers. Voor ons is dat een welbekend uitgangspunt en startschot van ons beplantingsplan. We maakten een maatwerkplan voor de plantenbakken in het gebouw die allemaal verschillende afmetingen hebben. Met EPDM folie maakten we elke maatwerkplantenbak waterdicht en toen konden we echt aan de slag.

Diversiteit

De gewenste groene oase kan natuurlijk niet zonder diversiteit. In het restaurant vinden de Scindapsus hangplanten hun weg helemaal naar beneden terwijl bezoekers in de entree welkom worden geheten door reusachtige Cariota palmen in grote houten Bosco Bowls. Daarnaast mogen ook de Strelitzia’s, Dracena’s en Schefflera’s niet ontbreken.

1000 planten in 3 dagen

Ruim 1000 planten in 3 dagen op hun plek krijgen was een uitdaging waarvan ons groene hart sneller gaat kloppen. En wat te denken van een 6 meter hoge boom die — inclusief pot— naar de patio op de derde verdieping moest worden getakeld. Al met al een enerverende klus waarop het team van Roessink Interieurbeplanting met trots terugkijkt.

Maandelijks onderhoud

Iedere maand komen wij langs bij VORM om de planten te onderhouden. We zorgen voor de juiste hoeveelheid water, snoeien de planten en corrigeren takken die uitsteken.

Ook een oase van groen voor uw kantoor?

Wij helpen u graag

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van dit project

Cemani houten plantenbakken

Bij de hoofdingang staan grote Cemani houten plantenbakken, met volle jungle beplantingen. Deze plantenbakken zijn onder andere gemaakt van de buitenste houtlaag van een teakboom. Deze bomen komen van Indonesische plantages voor de productie van teakhout. De plantenbakken zijn voorzien van verschillende keurmerken, waaronder; Indonesian Legal Wood, en We Care – Plantation Wood. Een echte eye-catcher binnen ieder interieur!

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Keijenborgseweg 2a | 7021 KP Zelhem | The Netherlands
0314 – 34 52 14 | E info@roessink.com

  • Nieuwsbrief

    Updates ontvangen? Ontvang maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.