“Next” level moswanden haal een complete jungle naar binnen

“Next” level moswanden haal een complete jungle naar binnen

“Next” level moswanden haal een complete jungle naar binnen

Meest “exclusieve” mos op de markt het jungle mos van Roessink Interieurbeplanting

Daar is hij dan de eerste oasis living jungle moss wall van Roessink Interieurbeplanting. Dit exclusieve product is vanaf nu te krijgen bij Roessink Interieurbeplanting. Als u gaat voor wat anders en niet voor een standaard moswand is dit uw product. Helemaal zelf samen te stellen met oneindig veel mogelijkheden, u kunt kiezen uit 7 verschillende soorten mossen en een oneindige keuze aan wilde planten.

De wilde bloemen en planten van onze Jungle-collectie afkomstig uit de uithoeken van Zuid-Amerika worden aan hetzelfde stabilisatieproces onderworpen als korstmos. Met dit vernieuwend concept van verticale tuinen nemen wij u mee naar een waar universum van groencreaties. Ondergedompeld in deze 100% natuurlijk exotische sfeer zult u al snel genieten van hun kalmerend effect. Ongeacht de aard van uw zaak of onderneming, onze Jungle-collectie zal perfect in uw interieur passen dankzij een uniek en gepersonaliseerd design!

Sterke punten van de jungle collectie

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Niet-allergeen, stoot geen CO2 uit
  • Trekt geen insecten aan

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de oneindige mogelijkheden, we laten u dit prachtige product graag in levende lijve zien.

info@roessink.com