Help Montessori Floriande aan twee groene wanden!

Help Montessori Floriande aan twee groene wanden!

Help Montessori Floriande aan twee groene wanden!

Montessorischool Floriande in Hoofddorp wil veel meer groen zien in haar school. Ze is daarvoor een crowdfunding campagne gestart, met als doel twee grote groene wanden realiseren in het hart van de school. Want planten zijn goed voor kinderen. Ze zijn dol op vieze stofjes en breken deze in sneltreinvaart af om gezonde stofjes terug te geven. Planten maken de lucht minder droog, zodat kinderen met luchtwegproblemen makkelijker kunnen ademen. Ze  ruiken lekker en last but not least maken  planten je ook gelukkig.

Met de crowdfunding actie probeert de montessorischool het benodigde geld op te halen. Ook het Coöperatie fonds Rabobank Regio Schiphol draagt dan deels bij. De campagne draait op volle toeren en meer dan de helft van het bedrag is al opgehaald. Op de school zelf zijn de kinderen nu in actie gekomen om op creatieve wijze geld in te zamelen. Ouders leveren statiegeldflessen in.

Met nog een maand te gaan is ruim € 2.000,- aan donaties nodig. Helpt u ook mee om montessorischool Floriande te vergroenen? Meedoen kan al vanaf € 5,-. Ga daarvoor naar www.geefonderwijs.nl en doe mee! Goed om te weten. Vanwege de ANBI-status van Geef Onderwijs is doneren ook fiscaal aantrekkelijk!