Menzis Wageningen

Menzis Wageningen

Menzis Wageningen

In samenwerking met Menzis en de architect maakten we samen een plan om zo de productiviteit op de werkplek te verbeteren en een ideale werkomgeving te creëren “Het nieuwe werken menzis 20/20 genoemd” het gaat om

Menzis Nederland gaf vanaf het begin al aan dat groen een must is. Er werd dan ook veel groen toegepast in de werkomgeving oa. moswanden, groene wanden, een prachtige Ficus Amstel king van 5,5 meter, hangende plantenbakken en losse plantenbakken verdeeld over verschillende afdelingen. Overal waar je staat kan je groen zien, of het nou planten zijn of een groene wandafscheiding het groen komt overal terug.

De groene wand is maar liefst 6,5 meter hoog, de wand is volledig automatisch en computergestuurd hierdoor zijn de 1000 planten altijd in goede staat en krijgen ze voeding wanneer dat nodig is.

Groen op de werkvloer staat niet alleen mooi, maar draagt ook zeker bij aan het welzijn van de medewerkers. Planten zorgen voor meer productiviteit (circa 15%) daarnaast hebben ze een aantal bijzondere effecten:

  • Een positief effect op uw binnenklimaat
  • Binnengroen leidt tot 15% minder ziekteverzuim
  • Filteren en produceren van zuurstof
  • Een groene wand zorgt voor een natuurlijke akoestische demping van het geluid

Roessink Interieurbeplanting levert, ontwerpt en onderhoudt een ruim assortiment interieurbeplanting. Zowel groene wanden, kantoorplanten en complete binnentuinen. Hiermee verbeteren we het werkklimaat voor uw medewerkers, de uitstraling van uw bedrijf en versterken we de productiviteit met wel 15%.

Neem vrijblijvend contact met ons op 0314-345214 of via info@roessink.com voor de mogelijkheden binnen uw kantoor.